Gyros: Gyros 160-200 gr./ portia
- Gyros porc Produsul congelat se pune direct pe aparat si se prajeste astfel incat carnea sa nu se arda si
- Gyros pui sa ramana suculenta. Pe perioada prajirii se stropeste cu amestec de apa,ulei de masline si
- Gyros vitel lamaie
Greek pita:
- Pita 17 cm – 75 gr. Dupa decongelarea lenta, produsul se pune pe grill pana face o crusta crocanta(maxim un
- Pita 21 cm – 110 gr. minut).Se pulverizeaza un amestec de ulei de masline,lamaie si oregano. Se taie in 4.
Cartofi:
- Cartofi pai 9/9 Cartofii congelati se pun in fripteoza la 180°C, timp de 3-5 minute(conform specificatiilor
- Cartofi wingers de pe ambalaj). NU MAI MULT SAU MAI PUTIN DE 10% DIN CANTINATEA DE
- Cartofi rondele ULEI A FRIPTEOZEI. Se condimenteaza cu condiment pentru cartofi prajiti.
Sosuri:
- Tzatziki Sosuri consistente, specific gastronomiei grecesti ce au la baza iaurt 10% grasime-
- Tyrosalata termorezistent, crema din branza feta, legume, suc de lamaie.
- Htipiti Pentru detalii consultati catalogul sosurilor grecesti.
Alte ingrediente:
- Rondele ceapa proaspata
- Oregano
- Sfert de lamaie