Souvlaki: Frigarui 80-100 gr./bucata
- Frigarui piept pui Se prajeste la 160-170°C pe grill, astfel incat carnea sa nu se arda si sa ramana suculenta.
- Frigarui porc Pe perioada prajirii se stropeste cu amestec de ulei de masline si lamaie
- Frigarui pui & bacon
- Frigarui piept curcan
Greek pita:
- Pita 17 cm – 75 gr. Dupa decongelarea lenta, produsul se pune pe grill pana face o crusta crocanta(maxim un
- Pita 21 cm – 110 gr. minut).Se pulverizeaza un amestec de ulei de masline,lamaie si oregano. Se taie in 4.
Cartofi:
- Cartofi pai 9/9 Cartofii congelati se pun in fripteoza la 180°C, timp de 3-5 minute(conform specificatiilor
- Cartofi wingers de pe ambalaj). NU MAI MULT SAU MAI PUTIN DE 10% DIN CANTINATEA DE
- Cartofi rondele ULEI A FRIPTEOZEI. Se condimenteaza cu condiment pentru cartofi prajiti.
Sosuri:
- Tzatziki Sosuri consistente, specific gastronomiei grecesti ce au la baza iaurt 10% grasime-
- Tyrosalata termorezistent, crema din branza feta, legume, suc de lamaie.
- Htipiti Pentru detalii consultati catalogul sosurilor grecesti.
Alte ingrediente:
- Rondele ceapa proaspata
- Oregano
- Sfert de lamaie